Bellenblaas voor de Bruiloft

doorCatsanova

Bellenblaas voor de Bruiloft

De bellenblaas op de trouwdag wint snel aan populariteit. Niet zo vreemd nu bij veel gemeentehuizen en trouwlocaties het niet is toegestaan om confetti of rozenblaadjes te gebruiken. Terwijl het traditionele rijst gooien schadelijk is voor vogels die deze korrels opeten.

Uitvoeringen

De bellenblaas is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Maar op dit moment is er slechts 1 soort die echt veel verkocht wordt. En Catsanova heeft deze groot ingekocht, om ook dit artikele voor een super strakke prijs aan te kunnen bieden.

Ons aanbod

Keuze uit een aantal modellen die je allemaal kunt vinden op de bruiloft bellenblaas pagina van Lintenkopen.nl

Openingstijden Catsanova

Over de auteur

Catsanova administrator

Catsanova in Amersfoort is de winkel voor alle soorten lint, tule en organza. Verder verkopen wij een compleet assortiment trouwdecoraties.